CZECH FASHION NIGHT - večer módy v Olomouci

Luxusní večer módních show ve stylu Milánských a Pařížských Fashion weeků předních českých i zahraničních návrhářů v unikátních prostorách, to je CZECH FASHION NIGHT.


Pro letošní ročník si večer módy CZECH FASHION NIGHT vybral krásné kulturní a historické město Olomouc a těšit se můžete na netradiční a jedinečné prostory, které jsou s touto událostí spojené. Specialitou tohoto večera nebudou pouze přehlídky předních lokálních návrhářů, ale i reprezentace mladých módních talentů. Tématem letošní CZECH FASHION NIGHT bude rozvoj kultury a zachování tradice, které bychom tím chtěli podpořit.

Tato kulturní a společenská událost se uskuteční v designových prostorách kavárny Cafe New One v Olomouci, dne 23. dubna 2021, za podpory Olomouckého kraje, týmu produkční agentury Lion Media s.r.o. a modelingové agentury Prestige Models s.r.o.

Ještě se uvidí, jak se covid situace vyvine a zda tato velkolepá fashion show bude moci proběhnout za účasti veřejnosti nebo ji, Vy všichni, budete moci sledovat ONLINE.

Více na webu CFN: http://www.czechfashionnight.cz/
FB: @CzechFashionNight
IG: @czech_fashion_night


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
26.03.2021 12:40




0 +
 
Měníme Olomouc

Hlavní zprávy