E-shop Sunexclean.cz nabízí slevu 15 % na vybrané zásobníky a dávkovače. Akce platí pouze do konce listopadu!

Jen do 30.11.2022 můžete využít slevy 15 % na nejprodávanější produkty zásobníků španělského výrobce Clarsystems v e-shopu www.sunexclean.cz.


V e-shopu www.sunexclean.cz najdete široký výběr zboží z oblasti úklidu a hygieny. Jedná se například o úklidové prostředky pro profesionální použití, úklidové stroje, hygienické systémy, zásobníky na toaletní papír, dávkovače na mýdlo, hotelovou kosmetiku, toaletní papíry, skládané ručníky, tekutá mýdla a mnoho dalšího.

Nyní na e-shopu Sunexclean.cz můžete využít slevy 15 % na vybrané zboží.

Ušetřete při nákupu vybraných zásobníků a dávkovačů 

Při nákupu vybraných zásobníků a dávkovačů ušetříte 15 % z ceny při objednávce prostřednictvím e-shopu, akce končí už 30.11.2022. Sleva se vztahuje na dávkovač mýdla, zásobník na toaletní papír a zásobník ručníků v plastovém provedení.

Dávkovač mýdla plast bílý 1100 ml Clarsystems

Dávkovače mýdla jsou nedílnou součástí toaletních potřeb. Dávkovač mýdla Clarsystems o objemu 1100 ml je vyroben z bílého plastu a funguje na základě pístového dávkovacího systému. Odemykání provedete jednoduše pomocí vidlicového klíče. Usnadněte svým zákazníkům mytí rukou a dopřejte jim komfort díky tomuto dávkovači. Skvěle se bude vyjímat v místnostech s jednoduchým designem a jemnými liniemi.

Zásobník toaletního papíru jumbo bílý Clarsystems

Jak nejlépe zamezit nevzhlednému povalování toaletních papírů po zemi? Asi už tušíte, že tou správnou volbou je zásobník na toaletní papír. Zvolte například plastový zásobník Jumbo do průměru 23 cm, na který se vztahuje patnáctiprocentní sleva. Základní průměr středového trnu je 45 mm. 

Pokud používáte toaletní papíry s větším průměrem dutinky (60-70 mm) je nutné dokoupit adaptér, aby mohl být používán toaletní papír o průměru 23 cm. Pokud používáte toaletní papír s dutinkou o průměru 60-70 mm a nepoužijete adaptér, lze do zásobníků umístit roli o maximálním průměru 20 cm. 

Bílá barva a kulatý vzhled zásobníku vdechne místnosti jednoduchost a perfektně bude ladit také s výše zmíněným dávkovačem mýdla.

Zásobník papírových ručníků ZZ bílý plast Clarsystems

Kromě dávkovače mýdla a zásobníku na toaletní papír nesmí chybět ani zásobník papírových ručníků. Zásobník papírových utěrek Clarsystems od španělského výrobce má kapacitu 600 listů a je vyroben z bílého plastu. Taktéž se odemyká pomocí vidlicového klíče a součástí balení je i montážní sada.

Na základě konkrétního požadavku máte možnost získat individuální nabídku na míru. Stačí kontaktovat Sunexclean. 

SUNEXCLEAN s.r.o.
Pod Všemi svatými 1544/1a, 301 00  PLZEŇ

Web
: www.sunexclean.cz
E-mail
: info@sunexclean.cz 
Tel
.: +420 377 322 626


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Měníme Olomouc

Hlavní zprávy