Solární multifunkční stojan ve Flora Food Parku

0

Ve Flora Food Parku, multifunkční stojan, solární energie, nástroje pro opravy kol, Rada města Olomouc, blog, region24, zdravetrendy


Ve Flora Food Parku v Olomouci byl nainstalován multifunkční stojan. Jeho využití ocení návštěvníci parků a obyvatelé města. Stojan je napájen solární energií a je vybaven řadou prvků, jako jsou zásuvky, USB porty, držáky pro telefony a nástroje pro opravy kol.

Novinkou ve Flora Food Parku mezi pavilony A a E v Olomouci, který je součástí areálu výstaviště Flora, je multifunkční stojan. Touto inovací se radnice Olomouce podílela na jeho nákupu a instalaci. Jak naznačují dostupné fotografie, jde o půlnoční prvenství pro město.

Jeho praktické využití bude jistě návštěvníky parků a obyvatele Olomouce potěšit.'Městská rada sleduje a hodnotí potenciální škody způsobené kamerovými systémy, aby byla vždy připravena reagovat. Pokud se stojan osvědčí jako účinný, plánujeme instalovat další v jiných částech města,' řekl náměstek primátora Miloslav Tichý.

Ekologicky šetrný cyklostojan je vyroben ze dřeva a je napájen solární energií, i když je vybaven i záložním zdrojem pro případ nepříznivého počasí. Nabízí řadu prvků přizpůsobených uživatelům, včetně 230 a 12 voltových zásuvek, USB portů, držáků pro telefony a tablety, kompresoru pro pneumatiky a nástrojů pro drobné opravy kol.

„Multifunkční stojan se stal dalším doplňkem gastrozóny Flora Food Park, což přispívá k dalšímu rozvoji této stále oblíbenější oblasti parku,' dodala ředitelka Výstaviště Flora Olomouc Eva Fuglůšková.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář