Chcete být energeticky nezávislí? Uvažujete o fotovoltaice v Olomouckém kraji? Pomůže vám zkušený poradce Ing. Jaromír Janků, Ph.D.

Neustále se zdražující energie a následná frustrace a strach z toho, jak zaplatit roční vyúčtování. Bohužel to není sci-fi, ale realita dnešního světa. Chcete získat energetickou nezávislost v Olomouckém kraji? Je tu pro vás pan Ing. Jaromír Janků Ph.D., poradce s dlouholetými zkušenostmi.


Specialista na fotovoltaiku pro Olomoucký kraj

Již od roku 2012 se doktor Janků profesionálně zabývá poradenstvím. V oblasti solárních energií, financí a realit má bohaté zkušenosti. Potřebujete pomoci s instalací solárních panelů na střechu vašeho domu a zároveň hledáte řešení pro financování solární elektrárny nebo tepelného čerpadla?  Všechny zmíněné služby snadno vyřídíte pod jednou střechou a nemusíte složitě navštěvovat několik společností. Jednoduše si sjednáte schůzku a vše vyřešíte najednou.

Využijte možnosti dotace pro vaši vlastní FVE

Jak jste jistě už slyšeli, pro zřízení vlastní FVE můžete získat dotaci od státu. Koho by ale bavilo vyřizování dotace spojené s nekonečným papírováním? Pravděpodobně nikoho. Proto je pro vás velkou výhodou, že pan Janků dotace vyřídí za vás. Nemusíte se o nic starat a ušetřený čas můžete investovat do věcí, které vás opravdu baví.

Ať už máte zájem o vlastní FVE, tepelné čerpadlo nebo chcete znát návratnost vaší investice, s tím vším vám pan Janků poradí a pomůže. Proč se trápit tím, že nevíte jak na to, když můžete pořádat odborníka o pomoc? Stačí pana Janků oslovit a můžete se těšit na bezva spolupráci bez stresu a bez starostí.

A co financování FVE?

I s tím si pan Janků poradí. Vzhledem k tomu, že můžete očekávat také finanční služby, nemusíte si s financováním vlastní FVE lámat hlavu, rád vám pomůže. Díky jeho dlouholetým zkušenostem si navíc můžete být jisti, že ví, o čem mluví.

Uvažujete o zřízení vlastní FVE, ale nevíte jak na to? Neváhejte pana Janků oslovit.

Finanční poradce a konzultant pro energetickou nezávislost
Ing. Jaromír Janků, Ph.D.
Manažer pro region Praha, Středočeský kraj, Olomoucký kraj

Web: www.jaromirjanku.cz
Telefon
: +420 724 689 049

Fotka od Ulrike Leone z Pixabay


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Měníme Olomouc

Hlavní zprávy