Michal Krčmář si z olympiády v Pchjongjangu přivezl stříbrnou medaili. Co nám řekl před současnou olympiádou?

Vincentka má za sebou úspěšný rok. Celý rok stála s celým portfoliem výrobků po ruce tam, kde jí bylo zapotřebí.


Na jaře nám pomáhala bojovat s jarní únavou, v létě všem, kteří sportují a aktivně využívají volný čas, pomáhala regenerovat při náročných fyzických aktivitách dodáním potřebných solí a minerálů, na podzim a v zimě vytvářela hráz proti virům, bacilům, dýchacím problémům i nachlazení.

Inhalace Vincentkou se vloni stala součástí léčby poškozených plic a průdušek, které patří k nejčastějším následkům covidu - 19, a to nejenom v Luhačovicích ale řadě dalších lázní.

Také vloni zůstala Vincentka věrná své tradici a podpořila svou dobročinností celou řadu projektů. Právě díky této činnosti Nadace Via v minulosti udělila Vincentce první cenu cenu Bona Via jako vítězi v kategorii "Dobrá firma“, která je na dobré cestě a pomáhá druhým.

Mezi zajímavé vzdělávací a inspirační projekty se vloni zařadil seminář Vincentka Brand extension ve spolupráci s Vysokou školou ekonomickou v Praze, fakultou mezinárodních vztahů, který ve spolupráci se studenty VŠE naznačil možné směry vývoje značky Vincentka už v blízké budoucnosti.

Do Nového roku vkročila Vincentka s energií a optimismem. Mezi významné odborné akce má patřit letos Vincentka ORL Forum za účasti předních specialistů odborníků ORL z celé republiky.

Zvláštní pozornost chce věnovat všem kdo pečují o svůj hlas. Dodnes mají ve Vincentce ve veliké úctě gratulaci Karla Gotta, který patřil k přátelům a uživatelům minerálky. A tak není překvapením, že k jednomu z partnerských projektů roku 2022 bude mezinárodní soutěž pěveckých sborů Musica Orbis Gloria v Praze. Zvláštní pozornost bude patřit maminkám s dětmi. Další speciální kategorií jsou sportovní akce, vrchařské cyklistické závody, turnaj dětských domovů v házené nebo závod dětí v moderní gymnastice.

S velkým zájmem bude Vincentka sledovat klání našich olympioniků v Pekingu. Budou mezi nimi i takoví, kteří mají Vincentku rádi a patří do jejich výbavy. Jeden z přátel Vincentky Michal Krčmář si z olympiády v Pchjongjangu přivezl stříbrnou medaili. Co nám před olympiádou řekl?

"Auto, letadla, různé klimatizace, a to všechno na naše dýchací cesty nepůsobí moc dobře. A na trati to musíš udýchat. Vincentka je pro nás čistě přírodní zdroj, necpeme do sebe žádné chemikálie a navíc je obohacena o spoustu minerálů, což je pro nás neméně důležité. Minerálku využívám i z důvodu prevence protože naše zátěž je obrovská a spoustu toho vypotíme takže jde o dodání nezbytných solí a minerálů,“

Vincentka se tehdy zařadila do naší olympijské výbavy. Zdraví z hlubin jihomoravské přírody ukázalo, jak se chránit, pečovat o zdraví a pomáhat při vytváření co nejlepších výkonnostních podmínek. Bez chemie a dopingu.

Přejeme našim olympionikům v Pekingu hodně štěstí , úspěchů a aby to udýchali , třeba s Vincentkou.

A všem současným i budoucím přátelům Vincentky slibujeme v roce 2022 zajímavé a příjemné překvapení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Měníme Olomouc

Hlavní zprávy