Srážka aut nedaleko Olomouce: 2 zraněni a škoda 700 tisíc Kč

68letá řidička způsobila vážnou nehodu u Olomouce při pokusu o předjetí, když vytlačila auto 75leté ženy. Následně narazila do protijedoucího vozu. Dva lidé byli zraněni a škody byly odhadnuty na 700 000 Kč.


Osmašedesátiletá žena v toyotě způsobila vážnou dopravní nehodu ve směru na Olomouc, když neopatrně při předjíždění vytlačila auto své pětasedmdesátileté soupeřky. Neštěstí následně eskalovalo, když žena v toyotě došla až do protisměru a srazila se s protijedoucím volkswagenem.

Podle mluvčí olomoucké policie Ivany Skoupilové byl první střet způsoben osmašedesátiletou řidičkou toyoty, která se pokoušela předjet peugeot pětasedmdesátileté ženy. 'Při preejdžänii však z jejího vozu vyloučila mimo silnici, což způsobilo, že peugeot skončil v přilehlém poli,' uvedla Skoupilová. Poté se řidička toyoty vydala zpět do protisměru a narazila do volkswagenu řízeného šedesátišestiletým mužem.

V důsledku nehody utrpěli dva lidé zranění a byli převezeni záchranou službou do Fakultní nemocnice Olomouc. Kvůli vyšetřování nehody musela být silnice zcela uzavřena.

Policisté nadále vyšetřují okolnosti nehody a žádají svědky, kteří by mohli poskytnout další informace, aby se přihlásili. Doposud není jasné, zda byly učiněny nějaké další chyby, které by mohly mít vliv na průběh nehody. Vyšetřování může trvat ještě několik dní.

V poslední době došlo v regionu k řadě dopravních nehod, což zdůrazňuje důležitost řádného dodržování pravidel silničního provozu. Řidiči by měli být velmi opatrní, zvláště při riskantních manévrech, jako je předjíždění, aby udrželi svou bezpečnost i bezpečnost ostatních účastníků silničního provozu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy