V Přerově nadchází modernizace dětských hřišť

V Přerově probíhají přípravy dětských hřišť pro jarní sezonu, včetně oprav houpaček a prolézaček či výměny oplocení. Ve městě je 75 hřišť, která kontroluje Lenka Zábojníková. Letos se plánuje nové hřiště v parku Michalov, včetně nového hradu a obnovy basketbalového hřiště.


Opravit houpačky a prolézačky nebo vyměnit oplocení. V Přerově pracují na přípravě dětských hřišť pro jarní sezonu, aby se děti mohly bezpečně a radostně pobavit. Ve městě a jeho přilehlých částech se nachází celkem 75 dětských hřišť, která jsou pod dohledem Lenky Zábojníkové. Letos byly jarní úpravy zahájeny dříve než v minulých letech, což ukazuje závazek města k zajištění bezpečného a příjemného prostředí pro dětské hřiště.

Předtím než děti přijdou na dětská hřiště, je nutné provést kontrolu všech herních prvků revizním technikem, aby se zjistilo, zda jsou bezpečné pro použití.

V Michalově se letos plánuje vybudování zcela nového dětského hřiště, které bude zahrnovat nový hrad. Stávající prvky byly demontovány Tato investice přijde na statisíce korun a má být dokončena do května, kdy se plánuje oslava 120. výročí založení parku Michalov.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy