Zemři, Kaine: Svatyně

První část dvoudílné mysteriózní série.


Ludmila Svozilová vydala pod nakladatelstvím Golden Dog v roce 2021 svůj román Achernar. Příběh Patricie, jíž se během jediného dne zhroutil celý život. Přišla o práci a ocitla se na ulici. K tomu má tajemství – cosi, co nedokáže definovat ani vylovit z paměti. Psychopat jí už několik měsíců šlape na paty a zanechává vzkazy. Právě zde autorka představila svou silnou stránku – skvěle zpracované ženské hrdinky.

Po knize Achernar přichází s dalším literárním dílem, a to příběhem Zemři, Kaine, který je rozdělen na dvě části. První část s názvem Svatyně si můžete koupit již nyní, druhou část pak nakladatelství Golden Dog vydá do roka. Podobně jako u knihy Achernar, opět čekejte mysteriózní thriller s naprosto jedinečnou atmosférou.

Pětadvacetiletá Matylda Eliášková před nedávnem nastoupila do firmy Wersent. Fotografovala luxusní zboží a připravovala katalogy – nic zvláštního. Až na přemrštěný plat a sem tam divné ponouknutí: „Soustřeďte se, Matyldo, zkuste nám říct, na co modelka zrovna myslí.“ Věděli snad, že umí číst myšlenky? Ale jak by mohli?

Plíživé Matyldino podezření, nad nímž neuváženě přivírá oči, se záhy ukáže opodstatněným, jakmile jí místo orientálních čajů předloží první mrtvolu zavražděné holčičky. A záhadných obětí přibývá. Co jsou ty děti zač? Proč policie všechno ignoruje? Matyldu pálí nenechavé otázky, jenomže ti, kteří o tom něco vědí, zarytě mlčí.

Ludmila Svozilová své čtenáře zavádí do světa, kde se všechno na první pohled tváří až nepříjemně realisticky, tíha žití dopadá na hlavní hrdinku, ale pod pokličkou je toho ještě víc. Víc něčeho, co na první pohled nedává smysl. Čím dál se čtenář dovídá, tím hlouběji se dostává do propracovaného systému tohoto příběhu. Ludmila Svozilová opět dokazuje, jak skvělou je autorkou.

Zemři, Kaine: Svatyně je na trhu od 3. října 2022.

Odkaz pro objednání knihy: https://www.goldendog.cz/produkt/zemri-kaine-svatyne/

O nakladatelství Golden Dog

Nakladatelství Golden Dog se zaměřuje na horor, thriller, detektivku a další žánrovou literaturu (fantasy, scifi). Jedním z cílů nakladatelství je podpořit české hororové autory, vydávat je pod jednotnou značkou a spojit je tak v soběstačnou a fungující skupinu.

Více na www.goldendog.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Měníme Olomouc

Hlavní zprávy