Vědecké dílny odhalí tajemství lásky: Kreativní výroba, chemické pokusy a hvězdné románky

Přijďte objevovat vědu lásky v Pevnosti poznání s programem plným vědeckých dílen, kosmetické dílny a planetária. Učte se o chemii, biologii, fyzice lásky a odnesete si jedinečné zážitky a vzpomínky.


Je nám velkým potěšením představit Vám unikátní akci zaměřenou na lásku a vědu, která se koná v prestižním prostředí Pevnosti poznání. Naše akce Vás provede světem chemie, biologie, fyziky a dalších nejrůznějších vědeckých oborů propojených s vůní lásky a záhadami zamilovaných srdcí.

Program ve vědeckých dílnách láká nejen poznáním vědeckých průzkumů, ale i jedinečnými zážitky spojenými s láskou. Zájemci si mohou koupit kombinovanou vstupenku a účastnit se řady zábavných dílen a minutových aktivit. Nejzákladnější otázky - co je láska a jak vzniká - zde získají nevšední význam.

V kreativní dílně budete mít unikátní možnost vyrobit si vlastní personalizovaný kosmetický přípravek. Tento přípravek vznikl ve spolupráci s prověřenou jesenickou firmou Naturfyt BIO. Domů si odnesete nejen své vlastní tekuté mýdlo, ale i vzpomínky na den plný vědy a romantiky.

Vědecký program nabízí širokou škálu workshopů, které Vás seznámí s tajemstvími hravé chemie a dynamiky zamilovaných srdcí. Naučíme Vás správně rozproudit lásku, ukažeme, co dokáže silný cit s naším srdcem, a poskytneme Vám inspiraci, jak získat a udržet si svou drahou polovičku.

Poznejte nejdivočejší peripetie zvířecí lásky a prozkoumejte vybraná místa na Zemi, která skrývají láskyplná tajemství, v expozici Živá voda.

Pro milovníky logiky a hlavolamů připravila Pevnost poznání expozici Rozum v hrsti, kde můžete objevovat lásku v prostoru hlavolamů a logických her s láskyplnou tématikou. Zahrajte si zamilované piškvorky nebo složte hlavolam srdce, který Vám zaručeně zamotá hlavu.

Expozice Světlo a tma odhalí, co se stane, když přeskočí jiskra a do hry vstoupí fyzikální principy. Vyzkoušejte si jedinečný přístroj na detekci lásky a nechte se překvapit, co se stane, když vám zčervenají tváře a rozšíří se zorničky.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy