Budoucnost energetiky a stavebnictví v Olomouci

64. ročník veletrhu Stavotech se koná 4.-6. dubna v Olomouci. Zaměření na energetiku, zejména tepelná čerpadla a fotovoltaiku. Akce slibuje setkání s odborníky, přednášky a možnost diskutovat o kotlíkových dotacích v regionu.


Začátek dubna nám přináší další zajímavou událost, zejména pro všechny, kdo se zajímají o energetiku a stavebnictví. Již 64. ročník tradičního stavebního a technického veletrhu Stavotech, který se bude konat v olomouckém výstavišti Flora, nás tentokrát seznámí s aktuálními trendy v oboru.

Tato očekávaná událost nabídne svým návštěvníkům jedinečnou příležitost setkat se s odborníky z oboru a získat cenné rady a tipy. Olomoucký kraj se na veletrhu představí ve spolupráci s regionálními partnery. Hlavní důraz bude kladen na energetiku, s speciálním zaměřením na oblast tepelných čerpadel a fotovoltaiky.

Dle slov Josefa Suchánka, hejtmana Olomouckého kraje, jde o skvělou příležitost pro občany, kteří chtějí zjistit více o nejnovějších trendech a rozvoji v energetice a mít možnost diskutovat s experti o možnostech kotlíkových dotací v regionu.

Veletrh Stavotech se bude konat ve dnech 4. až 6. dubna. Příchozí se mohou těšit nejen na bohaté portfolio výstavovatelů, ale také na rozmanitý program plný zajímavých přednášek. Olomoucký kraj se bude prezentovat jako region vědy, inovací a high-tech oborů. Rovněž se představí agentura CzechInvest, Svaz průmyslu a dopravy ČR, statutární město Olomouc a město Litovel.

Těšte se na tři dny plné inspirace, poznání a setkání s odborníky v energetice a stavebnictví. Veletrh Stavotech je otevřený pro všechny, kdo chtějí získat aktuální informace, vzdělávat se a setkat se s lidmi, kteří sdílejí stejné zájmy a vášeň pro pokrok a inovace v oblasti energetiky a stavebnictví.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy