Exotický ovocný ráj: Organické lahůdky z Ugandy a Indonésie v Šumperském Domě Kultury!

18. února se v Šumperském Domě Kultury uskuteční Africké trhy s výběrem exotického ovoce z Ugandy a Indonésie. Nabídka zahrnuje čerstvé, organické plody, sušené ovoce, čaje, kávy a další produkty. Nákupem podporujete lokální komunity a udržitelný rozvoj. Vstup je zdarma.


V neděli 18. února se v Šumperském Domě Kultury chystá největší nezapomenutelný zážitek pro milovníky exotického ovoce! Africké trhy v Šumperku představí lahodné plody z malých farmářských usedlostí v Ugandě a Indonésii. Jedinečná příležitost pro všechny fajnšmekry, kteří si rádi zpestří jídelníček o něco nevšedního.

Podívejme se více na zázraky z Ugandy a Indonésie. Naše ovoce je čistě organické, není ošetřováno chemikáliemi, nepodléhá hnojení a zraje pod slunečními paprsky v přirozeném prostředí. Prostě tak, jak to má být. Takové nejsou jen chuťově výborné ale i prospěšné pro naše zdraví.

Co tedy můžete očekávat? Svěží exotické ovoce z Ugandy, jako jsou manga, avokáda, marakuja, ananasy, různé druhy banánů a dokonce i největší ovoce na světě – jackfruit. Z Indonésie pak čerstvé plody jako dračí ovoce, hadí ovoce a mangosteeny. Pro milovníky sušenek a pochoutek tu na sluníčku usušené ovoce, včetně mang, banánů, jackfruitu a ananasu.

Nenechte si ujít ani rozmanité druhy čajů, káv, džemů, sirupů a mnoho dalšího, které si zde budete moci zakoupit a ochutnat. Nákupem našich produktů navíc podporujete komunity v Ugandě a přispíváte k jejich udržitelnému rozvoji. Vstup je zdarma a otevřeno pro všechny věkové kategorie, tak proč si neudělat výlet s rodinou či přáteli do Šumperského Domu Kultury a nezažít Africké trhy v Šumperku na vlastní kůži? Těšíme se na vás!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy