Masopustní dobroty a tajemství bunkru Přáslavice: Prozkoumejte historii a pochutnejte si

Masopustní obchůzka bunkrem Přáslavice nabízí netradiční zážitek pro celou rodinu. Prohlídka vhodná i pro starší osoby proběhne 18. února v bunkru, který byl součástí telekomunikační magistrály z doby studené války. Přijďte ochutnat sladké i slané laskominy a nahlédnout do dějin napětí a vzrušující historie.


Jakou dobrotu si pro vás letos na masopustní obchůzce bunkrem připraví naši průvodci? Sladkou, slanou? Nebo obojí? Abyste se to dozvěděli, rezervujte si včas místo na netradičně laděné prohlídce bunkru Přáslavice. Uskuteční se v neděli 18.2. od 14:00 hodin. Kromě laskomin budou i další masopustní taškařice, třeba masky.

Přáslavický bunkr se nachází nedaleko Olomouce a vznikl v době studené války, jako součást telekomunikační magistrály mezi východem (Moskvou) a západem (Berlínem). V případě, kdy by vypukl ozbrojený vojenský konflikt, by plnil strategickou funkci, a to zachování komunikace. Objekt má čtyři podzemní patra o celkové ploše deseti tisíc metrů čtverečních. Je to stejná velikost, jakou má fotbalový stadion. Zdi jsou silné 1,5 metru a uvnitř je řada zachovalých telekomunikačních technologií.

Tato prohlídka je vhodná pro celé rodiny, zvládnou ji i starší osoby (jediné omezení je absence výtahu). Přijďte si připomenout nedávnou historii, o které se v dějepise příliš nevyučuje. Naši průvodci se postarají o neopakovatelný zážitek a zábavu v netradičně laděném prostředí.

Díky masopustní obchůzce bunkrem Přáslavice u Olomouce se přesouváme do doby plné napětí a zároveň vzrušující historie. Prohlídka vám umožní nahlédnout do dějin studené války a představit si, jaké by to bylo, kdyby konflikt vypukl. K tomu všemu ještě zažijete masopustní veselí, což je ideální kombinace pro nezapomenutelný zážitek.

Neztrácejte čas a zarezervujte si místo na masopustní obchůzce bunkrem Přáslavice! Přijďte ve svých nejlepších masopustních kostýmech a připravte se na neuvěřitelně poutavý zážitek. Vězte, že místa rychle ubývají, tak neváhejte a zarezervujte si svoji netradičně laděnou prohlídku bunkru ještě dnes.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy