Saxana, Kosťej a Harry Potter čekají na zámku

Přijďte zažít kouzelnou pohádkovou prohlídku na zámku Úsov s čarodějnickými postavami a strašidelným labyrintem. Čeká vás nezapomenutelný zážitek pro celou rodinu!


27. dubna 2024 od 9:30 se na zámku Úsov se chystá jedinečný pohádkový program pro celou rodinu. Účastníci se mohou těšit na nevšední čarodějnickou prohlídku, která se bude odehrávat v úchvatném prostředí zámku. Všechny obdivovatele magie čekají mnohá překvapení, vzrušující zážitky a srandovní chvíle s oblíbenými pohádkovými postavami.

Mezi hosty z říše čarodějů, které si nenechte ujít, nalétají Saxana s profesorkou Krákavou z oblíbené školy čar a kouzel. Ale to není vše! Setkání s Kostějem Nesmrtelným a babou Jagou jistě přinese další nevšední zážitky. A mladým nadějným kouzelníkům se splní sen - na zámek dorazí i samotný Harry Potter se svými přáteli.

Pro děti bude k dispozici čarodějnická dílna, kde si pod vedením zkušených učitelů kouzel budou moci zhotovit loutky čarodějnických zvířecích pomocníků, jako jsou netopýři, hadi nebo sovy. Tímto způsobem si odnesou nejen zábavnou vzpomínku, ale také cennou pomoc při učení magických dovedností.

Zámek Úsov navíc nabídne další zážitky v podobě strašidelného labyrintu a středověké herny. Uvítá příchozí na svém nádvoří a současně pro ně připraví také bohatou nabídku občerstvení. Místní restaurace a stánky nabídnou lahodné pochoutky, které zcela jistě potěší chuťové buňky návštěvníků.

Nezmeškejte tuto jedinečnou možnost strávit nezapomenutelný den v kouzelném světě na zámku Úsov! Přijďte se setkat s oblíbenými čarodějnickými postavami a užijte si den plný zábavy, dobrodružství a magie!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy