Velikonoční překvapení: Pečeme jidáše v Liechtensteinské kuchyni

1. dubna 2024 se na hradě Šternberk uskuteční pečení tradičních velikonočních jidášů v historických kachlových kamnech. Návštěvníci si prohlédnou zámek a ochutnají jidáš při pondělních prohlídkách. Vstupné: 240 Kč (dospělí), 190 Kč (senioři, studenti), 70 Kč (děti 6-17 let), zdarma (děti do 5 let).


Pečení velikonočních jidášů na hradě Šternberk: Nejen kulturní zážitek, ale také chutné překvapení

Pondělí 1. 4. 2024 se na hradě Šternberk stane nezapomenutelným dnem pro všechny návštěvníky. Kulturní zážitek spojený s prohlídkou historických prostor zámku se tentokrát obohatí o sladkou tečku v podobě pečení tradičních velikonočních pochoutek – jidášů. Připravujeme totiž pro všechny naše hosty malé, ale chutné překvapení, které jim zaručeně zpříjemní celý den.

Neméně zajímavou součástí celé akce je fakt, že jidáše budou pečeni přímo v historických kachlových kamnech, nacházejících se v Liechtensteinské kuchyni hradu Šternberk. To dodá těmto velikonočním lahůdkám jedinečnou atmosféru a zároveň nabídne návštěvníkům možnost seznámit se s historií tohoto malebného koutu zámku.

Každý návštěvník prohlídky hradu, která tradičně končí v Liechtensteinské kuchyni, pak dostane jeden kousek jidáše jako poděkování za návštěvu tohoto nepřekonatelného místa. Zda si hotový jidáš odnesete domů nebo sníte přímo na místě, to už necháme na vás. Ochutnávka bude součástí všech pondělních prohlídek hradu Šternberk, takže na ruce tohoto velikonočního zážitku si mohou přijít opravdu všichni zájemci.

Užijte si celý den na hradě Šternberk a navíc ochutnejte naše tradiční velikonoční jidáše! Vstupenky na tuto skvělou akci jsou k dispozici za následující ceny:

Základní vstupné: 240 Kč
Snížené vstupné (senioři, studenti): 190 Kč
Děti (6–17 let): 70 Kč
Děti do 5 let: zdarma

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost prožít nevšední zážitek spojený s kulturou, historií a kulinářskými pochoutkami na malebném hradě Šternberk. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemný den plný nevšedních zážitků a sladkých jidášů.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Měníme Olomouc

Hlavní zprávy