Adrenalin a zážitky v Teplicích nad Bečvou: BečvaRUN, familyRUN a trailRUN

0

běh Teplice nad Bečvou, Šlapeme na Maleník, H2WORLD bečvaRUN, HAMMER trailRUN, RENOMIA familyRUN, blog, region24, zdravetrendy


Připojte se k tisícům běžců v lázních Teplice nad Bečvou v roce 2022 a zúčastněte se akce Šlapeme na Maleník s 12 km nebo 25 km závodem H2WORLD bečvaRUN a HAMMER trailRUN! Tato akce zahrnuje atraktivní trasy s krásným výhledem na okolní lesy a řeku Bečvu, rodinný běh RENOMIA familyRUN vhodný pro všechny generace a psy a slavnostní otevření lázeňské sezóny.

V nadcházejícím roce můžete zažít unikátní sportovní zážitek v malebném prostředí lázní Teplice nad Bečvou. Připojte se k tisícům běžců, kteří se vydají na různé trasové varianty a zážitek ze Šlapeme na Maleník transformujte na 12 či 25 kilometrový závod na trase H2WORLD bečvaRUN a HAMMER trailRUN!

Lázně Teplice nad Bečvou se nacházejí na úpatí zalesněného hřebínku Maleník a podél toku řeky Bečvy. Díky této poloze, nabízí akce Šlapeme na Maleník pro všechny běžce mnoho atraktivních tras s různým povrchem a převýšením. Určitě zde nalezne své uplatnění každý běžec, od těch, kteří preferují rychlé silniční závody po běžce, kteří se nebojí výzev na delších vzdálenostech v horském terénu.

Kromě nezapomenutelného sportovního výkonu Vás při běhu očekává také neopakovatelný zážitek z krásné přírody v okolí Teplic nad Bečvou. Na každém kilometru trasy Vás budou provázet malebné výhledy na okolní lesy a řeku Bečvu.

Pokud nejste zastánci delších tratí, můžete se zúčastnit krátkého silničního běhu kolem řeky Bečvy, který nabízí 12 kilometrů s mírným převýšením. Tato trasa Vám doručí neopakovatelný zážitek z běhu v překrásné přírodě za materinským vedením řeky Bečvy, která Ti bude neustále dělat společnost a zároveň tě bude motivovat ke stále rychlejšímu běhu.

Nezapomeňte přivést s sebou i své nejbližší, kteří se mohou zapojit do rodinného běhu RENOMIA familyRUN. Tato akce je vhodná pro všechny generace a také pro psy, což ji činí ideální volbou pro celou rodinu. A to nemluvíme o faktu, že tato akce je součástí 471. otevírání lázeňské sezóny, kterou webová stránka události Šlapeme na Maleník zasazuje do bohatého kulturního programu.

V rámci akce Vás čeká také zázemí lázní, občerstvovací stanice v cíli i na trati, finišerské medaile a tým dobrovolníků, kteří se budou snažit vyjít ve všem vstříc a navodit správnou závodní atmosféru. A aby toho nebylo málo, můžete si také v předstihu přiobjednat funkční tričko a úrazové pojištění.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář